• Unipartners Groningen
 • Carrierepoort / Informatie over outplacement
 • Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
 • CodeNoord
 • Hungariahuizen.nl
 • Breast Cancer Support Group / Kuala Lumpur, Malaysia
 • Gemeente Groningen / Dienst Sociale Zaken en Werk
 • Ilionx Groningen
 • OndernemersTrefPunt Groningen
 • Aecius Juridisch Advies
 • Randstad HR-Solutions
 • Personenvervoer De Jong
 • KPN Telecom vaste netwerk
 • KPN Telecom mobiele netwerk

 

Referenties:

“UniPartners heeft een training in telefonische acquisitie gehad van Erik, hier hebben we veel van opgestoken! Naast theorie, eyeopeners en ook veel interactie, levert Erik maatwerk. Door actief mee te denken met het bedrijf zelf, is een training van Erik direct toepasbaar in de praktijk en hierdoor kan snel het resultaat van de training worden gezien. Eén van zijn citaten is: ‘Een klant wordt nooit enthousiaster dan de verkoper’. Aan ons eigen enthousiasme te zien, kan ik alleen maar concluderen dat Erik met heel veel genoegen en toewijding zijn trainingen geeft. ”

Assandra Mensink, HR Manager UniPartners

______________________________________________________________________________

“Ik heb meerdere trainingen van Erik gehad. Communicatietrainingen en als facilitator bij een intervisietraject. Erik luistert zeer goed en kan daardoor tijdens de trainingen de punten die extra aandacht behoeven zeer snel boven water brengen. Hij wekt snel het vertrouwen van de trainingsdeelnemers, zowel in een kleine groep als in een grotere setting.”

Stevan van der Werf / Qlikview Business Intelligence Consultant, IlinonX

—————————————————————————————————————————————————————-

“Dit voorjaar 2012 heb ik een klantcontact training gevolgd bij Erik Lotsy. Daarbij heeft hij zich uitstekend ingeleefd in onze rol als bemiddelaar bij de verhuur van vakantiehuizen in Hongarije, en hij heeft ons goede, praktische tips gegeven. Aanrader om jezelf te versterken.” Belangrijkste kwaliteiten: aangenaam, deskundige, hoge integriteit.

Karin de Ruiter / Hungariahuizen.nl

—————————————————————————————————————————————————————

“Erik spoke at our breast cancer support group meeting via teleconference from The Netherlands on september 8th 2012. Erik, a joy, an inspiration, an articulate person. He is a professional who knows how to speak on the subject. Thank you for the talk, its a relevant subject for young people recovering from or coping with cancer. The audience truly enjoyed the session.”

Mrs Noraini Sawal / Kuala Lumpur, Malaysia – breast cancer survivor

—————————————————————————————————————————————————————

“Erik heb ik in 2011 uitgekozen om met hem te sparren over mijn loopbaan en de balans werk en privé. Erik luistert goed en aandachtig, stelt vragen en laat je nadenken over de meest basale zaken in het leven. Zowel zakelijk als privé heeft dit coachingstraject me veel waardevolle inzichten opgeleverd. Absolute aanrader!”

Debby Tohata / senior Business consultant, OTP Groningen

—————————————————————————————————————————————————————

“Erik heeft de unieke gave om oprecht te luisteren en dan ineens de perfecte vraag te stellen. Zijn interesse in de mens en levenswijsheid maken hem een geweldige coach.”

Arnoud Punt / Aecius Juridisch Advies

—————————————————————————————————————————————————————

“Ik heb Erik ontmoet toen hij een training gaf in werknemersvaardigheden. Een deel van de kennis die hij overbracht was voor mij bekend, maar toch wist hij op een uitstekende manier het geheugen op te frissen. Andere stof was nieuw en deze kennis heeft hij op een duidelijke manier overgebracht. In een groep kan Erik deze kennis op iedereen overbrengen en een onderlinge discussie hierover starten. Naast het overbrengen van kennis kan hij echter ook goed luisteren. Specifieke vragen kan hij vertalen naar eigen ervaringen en daarna toelichten. Ondanks dat ik onderdeel was van een groep wist Erik altijd goed het persoonlijke verhaal eruit te halen en te gebruiken. Alles bij elkaar is hij een uitstekende trainer die oprecht mensen wil helpen.”

Johan de Vries

—————————————————————————————————————————————————————-

“Op 28 september 2011, via het Jonge Bedrijven Netwerk Groningen in het Ondernemerstrefpunt in Groningen, een workshop van Erik gevolgd over NLP en communicatie. Was erg interessant, vooral omdat Erik het helder en levendig presenteerde, waardoor de stof direct in de praktijk kan worden gebracht.” Belangrijkste kwaliteiten: deskundige, waar voor uw geld, creatief

Richard Zuur / Zuur Administratie & Advies

—————————————————————————————————————————————————————-

 

Bel 06-14434585 of mail Erik Lotsy