Ik noem mijzelf fundamentcoach. Uw persoonlijk fundament heeft effect op uw werkleven en privéleven. Een grotere stevigheid van uw ondergrond leidt tot meer balans in uw leven. Dat bereik ik samen met u middels coaching en training. Wanneer uw basis stevig genoeg is, bent u in staat om veranderingen om u heen goed aan te pakken en voorbereid te zijn op  wat er in de (nabije) toekomst komen gaat. Hierdoor kunt u makkelijker verder werken aan uw persoonlijke groei en ontwikkeling. Daar kunnen we in een eventueel aansluitend traject mee aan de slag.

En mogelijk vind u het nog niet zo makkelijk om op de juiste manier met de mensen om u heen te communiceren. In de privésfeer en / of op uw werk. Dat kan best lastig zijn. Wat zou u daaraan willen verbeteren? Ook daar kan ik u mee helpen.

Ieder mens bezit de wijsheid om te weten en voelen wat goed voor hem/haar is. Van daaruit ga ik te werk. U weet heel goed wat u nodig heeft, hoe u het aan wilt pakken en wat u daarvoor te doen heeft. Mijn taak is het dat ik u de hand toesteek en help met oversteken. Daarna kunt u rustig zelf verder wandelen op uw eigen gekozen pad.

“Persoonlijke groei is het proces van het positief reageren op verandering.”

 

Bel 050-5774199 of mail Erik Lotsy